top of page

Whispering Echoes of Winter in Prague

Deze zorgvuldig samengestelde geur opent met de kruidige warmte van kruidnagel en de frisse noten van pijnboom.  In het hart van de kaars onthult zich een robuuste symfonie van leer en cederblad met het aardse en stoer centrum van berk.  De basisnoten van hout en eikenmos aangevuld met amber zorgen voor een diepe houtachtige afwerking die uw ruimte vult met de nostalgie van een winterse wandeling doorheen de historische straten van Praag. Aangestoken met een houten lont creeërt deze kaars een ambiance die even uniek als memorabel is.  Een ware ode aan de schoonheid van de winter.

Ontdek onze geuren

Terracotta Sunset on the French Riviera

Ervaar hoe kardemon, groene noten en sinaasappel uw ruimte vullen, waarmee een eerste indruk van de Mediterrane weelde wordt vastgelegd.  Het hart van de geur ontplooit zich met de zoetheid van vijg, de betovering van jasmijn en de delicate pioenroos. Dit alles verfijnd met warme nootmuskaat. Deze kaars laat een warme elegante indruk na.   Een herinnering aan de laatste stralen zonlicht.  De "Terracotta Sunset on the French Riviera" kaars, vervaardigd met sojawas en met een houten lont is een ode aan de ongeëvenaarde charme van de Côte d'Azur bij valavond.

Glamping in the woods

Voel het avontuur en de natuur met onze "Glamping in het woods" geurkaars.  De reis begint met de aromatische kruidigheid van kaneelblaadjes, de frisse tinteling van pompelmoes en verwarmende nootmuskaat. In het hart van deze kaars vind je de geur van leer en verkwikkende eucalyptus en de zuiverende harsachtige geur van den.  Afronden doen we met de aardse tonen van patchoeli en cederhout.  Tezamen geeft dit een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur.  Aangezet door een houten lont en zorgvuldig gegoten milieuvriendelijke sojawas tovert deze kaars elke ruimte om in een bosrijk toevluchtsoord.

glamping in the woods.jpg

Van Gogh's Velvet Blossom Symphony

Laat uw omgeving tot leven komen met de artistieke flair van onze "Van Gogh's Velvet Blossom Symphony" geurkaars.  De compositie start met de verleidelijke zoetheid van zwarte bes en de sappige rijkdom van perzik, samen beschilderen ze het doek met een fruitig uitnodigend boeket.  In het hart ontluikt zich de geur van romantisch jasmijn en de klassieke schoonheid van de roos waarbij elke noot samenkomt als de delicate penseelstreken van de meester zelf.  De basisnoten bieden een contrast van de diepe, rijke geur van leer en de decadente zoetheid van karamel.  Net zoals Van Gogh's werk emoties oproept, creëert onze geurkaars een ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verrijkt.  De kaars is gegoten in ecovriendelijke sojawas met een houten lont.

Van Gogh's Velvet Blossom Symphony.jpg
Van Gogh's Velvet Blossom Symphony.jpg

Ontdek onze collectie

Ontdek hoe onze geurkaarsen jouw huis veranderen in een thuis vol warmte en karakter.

bottom of page