contact

    

   

  Heb je een vraag of maak je graag een afspraak voor een advies?  

  Dan kan je mij bereiken via onderstaand formulier.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kijk je graag eens verder voor een interieursticker op maat of

  belettering dan kan je op bovenstaande link terecht.

  Advies 44 is een product van kleef

  www.kleef.be

   

  BTW: BE0896.072.340

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Privacy – GDPR

   

  Bij advies44.com en kleef.be gaan we zorgvuldig om met de minimale en beperkte data die ons bezorgd wordt om een normaal klantencontact en verkoop te hebben. 

   

  We ontvangen alle informatie die u op onze website invult of ons op een andere manier verstrekt via email of post. Deze informatie wordt niet verzameld noch bewaard. Daarnaast verzamelen we bij kleef nooit het internetprotocol-adres (IP-adres) dat is gebruikt om uw computer met internet te verbinden; noch uw Log in aangezien wij niet werken met log-ins; noch het e-mailadres; noch uw wachtwoord; noch uw computer- en verbindingsinformatie en dus houden wij ook geen online of offline aankoopgeschiedenis bij.  Wij houden enkel via onze boekhouding de wettelijk verplichte gegevens bij in de jaarlijkse klanten- en leverancierlisting conform de Belgische overheidsdienst financiën.

   

  We gebruiken geen softwaretools om sessie-informatie te meten en te verzamelen, zoals vb responstijden op de pagina, de duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om van de pagina weg te bladeren. 

   

  We houden geen persoonlijk identificeerbare gegevens bij en zullen bijgevolgd ook nooit vragen naar deze informatie. (Login, paswoord, communicatiemiddelen, of betaalgegevens zoals creditkaarten,…).  Noch houden wij feedback of productrecensies bij die ons bezorgd wordt via email of post.  

  Advies44 gebruikt het e-mailadres enkel om vragen te beantwoorden en facturen door te mailen.  Wij werken met pdf facturen via email.  Op vraag kunnen ze op ook papier bezorgd worden.  Onze emailadressen van klanten of prospecten zullen op geen enkele wijze doorgegeven worden aan derde partijen.


  Indien er toch vragen heeft over ons beleid en de manier hoe wij met uw klantgegevens omgaan dan kunt u steeds het web formulier gebruiken. We nemen zo snel als mogelijk contact met u op.


   

    

  Je email is verstuurd. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.