top of pageLaat mij je helpen om jouw thuis te creëren zoals jij het wil!  Samen gaan we voor een interieur dat jouw verhaal vertelt, precies afgestemd op jouw gevoel, smaak, voorkeur en kleuren.  De combinaties die we maken zullen perfect bij jou passen en ervoor zorgen dat jij je thuis voelt.  Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak in combinatie met mijn job als docent interieurstylist bij Syntra, ben ik de perfecte partner voor jouw interieuravontuur!

Contact

Bedankt voor de inzending!

Choosing colors should not 
be a gamble.
it should be
a conscious decision. colors have
a meaning and a function.

verner panton

Spiegel- en kamerplanten

Ons privacybeleid
 

Laatst bijgewerkt 01/11/2023

Bij Atelier44/Advies44 waarderen we jouw privacy en zetten we ons in om de persoonlijke informatie die je met ons deelt te beschermen. Dit privacybeleid legt uit welke informatie we verzamelen, hoe we deze informatie gebruiken en met wie we deze kunnen delen. Door gebruik te maken van onze website en diensten, stem je in met de voorwaarden van dit privacybeleid.

Informatie die we verzamelen

We kunnen de volgende soorten informatie verzamelen wanneer je onze webshop bezoekt en gebruikt:

Persoonlijke informatie: Dit kan je naam, e-mailadres, telefoonnummer en verzendadres omvatten. We verzamelen deze informatie wanneer je een aankoop doet, een account aanmaakt, je inschrijft voor onze nieuwsbrief of contact met ons opneemt.

Betaalinformatie: We verzamelen informatie over je betaalmethode en factureringsgegevens wanneer je een aankoop doet.

Gebruiksgegevens: We verzamelen informatie over hoe je onze website gebruikt, zoals de pagina's die je bezoekt, de producten die je bekijkt en andere interacties met onze site.

Technische informatie: Dit omvat informatie zoals je IP-adres, browserinformatie, apparaattype en besturingssysteem.

Hoe we je informatie gebruiken

We gebruiken de verzamelde informatie voor de volgende doeleinden:

Bestelverwerking: We gebruiken je persoonlijke en betaalinformatie om je bestelling te verwerken, inclusief verzending en facturering.

Klantenservice: We gebruiken je informatie om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te helpen bij het gebruik van onze diensten.

Marketing: We kunnen je e-mailadres gebruiken om je op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen, nieuwsbrieven en promotionele informatie. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze e-mails.

Verbetering van onze diensten: We analyseren de gebruiksgegevens om onze website en diensten te verbeteren, inclusief het aanpassen van de inhoud en het aanbieden van een betere gebruikerservaring.

Hoe we je informatie delen

We delen je persoonlijke informatie alleen in bepaalde gevallen en met derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van onze diensten, zoals betalingsverwerkers en verzendpartners. We zullen je persoonlijke informatie niet verkopen of delen met andere derden voor marketingdoeleinden zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Hoe we je informatie beveiligen

We nemen de nodige technische en organisatorische maatregelen om je informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. We gebruiken beveiligde protocollen voor gegevensoverdracht en opslag.

Jouw rechten

Je hebt bepaalde rechten met betrekking tot je persoonlijke informatie, waaronder het recht om toegang te krijgen tot, te corrigeren, te verwijderen en bezwaar te maken tegen het gebruik ervan. Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens om deze rechten uit te oefenen.

Contact met ons opnemen

Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt over ons privacybeleid of onze omgang met persoonlijke informatie, neem dan contact met ons op via  de contactgegevens op onze contactpagina.

Dank je wel voor het vertrouwen dat je in Atelier44/Advies44 stelt. We waarderen je als klant en als persoon en zijn toegewijd aan het beschermen van je privacy.

Met vriendelijke groet,

Atelier44

Advies44

bottom of page