top of page

Kleuren kiezen is geen exacte wetenschap.  Toch heb je meer nodig dan het juiste gevoel.  Wil je graag een nieuwe wind door je huis dan help ik je graag bij het realiseren van jouw thuis.  Ik zorg dat jouw interieur een verhaal vertelt, jouw verhaal.  Ik volg immers helemaal jouw gevoel, jouw smaak, jouw voorkeur, jouw kleuren… en maak er sprekende combinaties mee.  Je zal zien, het plaatje klopt!

thumbnail_Sofie Spildooren-Sint-Niklaas-20221019-Sony-114.jpg
thumbnail_Sofie Spildooren-Sint-Niklaas-20221019-Sony-78.jpg
thumbnail_Sofie Spildooren-Sint-Niklaas-20221019-Sony-52.jpg

Transformeer jouw huis met mijn kleur- en interieuradvies

Ben je op zoek naar een professioneel kleuradvies voor jouw huis?  Zoek dan niet verder.    

Voor kleuradvies tot drie ruimtes betaal je slechts 125 euro. Voor elke extra ruimte betaal je 10 euro meer. Dit zijn de prijzen exclusief BTW.
 
Voor interieurstyling bekijken we samen het project. De basisprijs komt op 499€ (incl een plaatsbezoek waarbij we op basis van een gesprek rekening houden met budget, stijl aankoop en levering van de meubelen
 
En mijn verplaatsingen?
Tot 10 kilometer te rekenen vanaf Sint-Niklaas zijn die gratis.  Voor verplaatsingen tussen de 10 en 20 kilometer reken ik 10 euro forfaitair aan.  Verplaatsingen tussen de 20 en de 30 kilometer komen op 20 euro forfaitair en voor verplaatsingen van meer dan 30 kilometer vanaf Sint-Niklaas betaal je 20€ + 1 euro per kilometer.
 
Maak snel een afspraak.


 

bottom of page