top of page
thumbnail_Sofie Spildooren-Sint-Niklaas-20221019-Sony-46.jpg
17889332863739331.jpg

Transformeer je huis met professioneel kleur- en stylingadvies

Ben je klaar om het perfecte interieur te creëren? Dan kom ik met veel enthousiasme bij je langs met een waaier aan prachtige kleurstalen en andere inspiratiebronnen. Samen zullen we op zoek gaan naar de meest geschikte kleuren, meubels, accessoires en andere elementen om jouw interieur te laten stralen.

Of je nu op zoek bent naar een complete make-over van jouw huis, kantoor of commerciële ruimte, of alleen wat kleine aanpassingen wilt maken, ik bied interieuradvies op maat om jouw ruimte te transformeren. We houden rekening met de aanwezige kleuren en meubels, maar kijken ook naar jouw persoonlijke stijl en smaak.

Als we de juiste kleuren hebben gevonden, zorg ik ervoor dat je deze gemakkelijk kunt implementeren. Elke kleur heeft een code, dus elke schilder of jijzelf kan hiermee aan de slag. Heb je een voorkeur voor een bepaald verfmerk? Geen probleem, ik hou daar uiteraard rekening mee.

Naast kleuradvies kan ik je ook helpen bij het vinden van nieuwe meubels, accessoires en andere elementen om jouw interieur helemaal af te maken. In overleg met jou zal ik het stylingadvies uitwerken, zodat jouw ruimte er geweldig zal uitzien en echt bij jou past.

Kortom, ik ben er om jouw interieuravontuur tot een succes te maken. Laten we samen werken aan een uniek interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waar je trots op kunt zijn!

bottom of page